Το πρώτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΠΟΥΛΑ ιδρύθηκε από τον Κώστα Μπουλά το έτος 1975 στον Παπάδο Γέρας. Η ανταπόκριση των κατοίκων του Παπάδου και των γύρω χωριών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Στη συνέχεια ιδρύθηκε στα Λουτρά παράρτημα που επί πολλά έτη πρόσφερε μαθήματα Αγγλικών υψηλού επιπέδου.

Το πρώτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΠΟΥΛΑ στη Μυτιλήνη ιδρύθηκε το έτος 1977 και βρισκόταν στην οδό Σαπφούς, στην Κεντρική Αγορά.

Σήμερα το κτίριο μας στην Π. ΒΟΣΤΑΝΗ 10 πληροί όλες τις νόμιμες προδιαγραφές, έχει άνετες αίθουσες διδασκαλίας με φυσικό και τεχνητό φωτισμό, αυτόνομη θέρμανση και σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα (διαδραστικοί πίνακες, internet, computer lab).

Η Διεύθυνση και το ευσυνείδητο και έμπειρο προσωπικό εγγυώνται γρήγορη και σωστή μάθηση της γλώσσας (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά). Απόδειξη οι επιτυχίες των μαθητών μας σε όλους τους εξεταστικούς φορείς και η απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον όταν βγουν στην αγορά εργασίας.

Από το έτος 2010 την Διεύθυνση έχουν αναλάβει ο υιός του ιδρυτή, Γεώργιος Μπουλάς – κάτοχος πτυχίου Bachelor του Πανεπιστημίου Leeds και πτυχίου Master του Πανεπιστημίου Newcastle - upon – Tyne, Αγγλίας – ο οποίος ξεκίνησε να διδάσκει και να ασχολείται με την οργάνωση και την προβολή των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΜΠΟΥΛΑ από το έτος 1989 - και η σύζυγος του Μαρία – κάτοχος πτυχίου Bachelor του Πανεπιστημίου Sheffield και πτυχίου Master του Πανεπιστημίου Newcastle - upon – Tyne, Αγγλίας.

 

Δείτε το βίντεο από το Europalso Society μέσα από το κανάλι μας στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=w709l9VBsyA