Το πρώτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΠΟΥΛΑ ιδρύθηκε από τον Κώστα Μπουλά το έτος 1975 στον Παπάδο Γέρας. Η ανταπόκριση των κατοίκων του Παπάδου και των γύρω χωριών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Στη συνέχεια ιδρύθηκε στα Λουτρά παράρτημα που επί πολλά έτη πρόσφερε μαθήματα Αγγλικών υψηλού επιπέδου.

Το πρώτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΠΟΥΛΑ στη Μυτιλήνη ιδρύθηκε το έτος 1977 και βρισκόταν στην οδό Σαπφούς, στην Κεντρική Αγορά.

Σήμερα λειτουργούν τρία Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΠΟΥΛΑ σε διαφορετικά σημεία της πόλης (Π. Βοστάνη 10, Γυμνασιάρχου Δαυίδ 26, Πινδάρου 5) ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι μαθητές / μαθήτριες της Μυτιλήνης. Στεγάζονται σε ιδιόκτητα κτίρια που πληρούν όλες τις νόμιμες προδιαγραφές: άνετες αίθουσες διδασκαλίας με φυσικό και τεχνητό φωτισμό, αυτόνομη θέρμανση και σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα (διαδραστικοί πίνακες, internet, computer labs).

Η Διεύθυνση και το ευσυνείδητο και έμπειρο προσωπικό εγγυώνται γρήγορη και σωστή μάθηση της γλώσσας (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά). Απόδειξη οι επιτυχίες των μαθητών μας σε όλους τους εξεταστικούς φορείς και η απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον όταν βγουν στην αγορά εργασίας.

Από το έτος 2010 την Διεύθυνση των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΜΠΟΥΛΑ έχει αναλάβει ο υιός του ιδρυτή, Γεώργιος Μπουλάς – κάτοχος πτυχίου Bachelor του Πανεπιστημίου Leeds και πτυχίου Master του Πανεπιστημίου Newcastle - upon – Tyne, Αγγλίας – ο οποίος ξεκίνησε να διδάσκει και να ασχολείται με την οργάνωση και την προβολή των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΜΠΟΥΛΑ από το έτος 1989.

 

Δείτε το βίντεο από το Europalso Society μέσα από το κανάλι μας στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=w709l9VBsyA